For nogen tid siden, var jeg til et danse-arrangement sammen med min mand i Aabybro.
Og der serverede de en helt fantastisk kage, som Hanne havde bagt.
Den smagte virkelig som at komme i himlen!
Hanne har været så sød at sende opskriften til mig, så nu deler jeg videre.
FRUGTTÆRTE
Dej:
250 g oliemargarine
200 g sukker
4 æggeblommer
2 dl mælk
150 g hvedemel
3 tsk. bagepulver
Marengs:
4 æggehvider
300 g sukker
2 tsk. vanillesukker
100 g hasselnødder
Pynt:
3½ dl piskefløde
3½ dl græsk yoghurt
sukker efter behov
forskellige frugter: f.eks. bananer, vindruer, jordbær, kiwi...
Margarine og sukker piskes grundigt. Æggeblommer tilsættes og der piskes godt.
Bland bagepulver og mel. Tilsæt mælk og mel skiftevis.
Hæld dejen i en bagepapirbeklædt lille bradepande.
Pisk æggehviderne stive og tilsæt sukker, og pisk videre.
Tilsæt vanillesukker og de hakkede nødder og fordel marengsen ovenpå den ubagte kage.
Sæt kagen i en kold ovn ved 200 C og bag den i 30 min.
Sluk ovnen og lad kagen stå i eftervarmen i 10 min. Lad kagen køle af.
Pisk fløde til skum og bland med græsk youghurt og sukker.
Pynt kagen med creme og læg frugt på.
UHMM!!