fredag den 17. december 2010

Jeg har meldt mig i Unikarinas kreative pakkeleg, og i dag, var det så min tur til at pakke ud.

Og sikke en pakke!!
Tænk at få en pakke fra en person, jeg ikke kender, som der tydeligvis ligger så meget arbejde og tanker i!
Det føles fantastisk - det varmer på en helt anderledes måde end alle de andre gaver.

Annette, som er afsenderen, havde skrevet et helt vildt sødt brev oveni hatten. Jeg håber ikke, det gør noget, at jeg citerer derfra, for det var så sødt skrevet!
"Jeg kendte ikke din blog i forvejen - og fik da en akut præstationsangst efter at have surfet på din side. Du er godt nok en dygtig kreativ dame!
Det er tanken, der tæller i denne juletid - og jeg lover dig, at der er tænkt mange tanker i forbindelse med at lave en gave til dig.
Jeg håber, du kan bruge gaven - og ønsker dig og dine en rigtig glædelig jul"
Altså jeg er jo jyde, og vi jyder har det jo med at føle os som en del af mængden (eller er det os piger, jeg skal skrive..??). I hvert fald føler jeg mig overhovedet ikke mere kreativ eller dygtigere end nogen andre her. Tværtimod!
Men jeg bliver da helt vildt smigret - det er jo en ros, og den vil jeg da gerne tage imod! Men rosen går lige tilbage igen til den søde Annette! For sikke en flot pung, du har lavet til mig, Annette! Sådan noget kan jeg jo slet ikke...
Og tusind tak for dit søde brev... Glædelig jul til dig og dine herfra mig!!

Jeg har aldrig været med i sådan en pakkeleg før - men den har været lærerig. Tænk at nogen har siddet og lagt tid og bestræbelser i en gave til mig!!
Det er tankevækkende i forhold til mennesker, som mangler alt det væsentlige. Hvor må det være fantastisk for dem at modtage gaver fra nogen, der har noget at gi af!!
Man får helt lyst til at give noget mere, fordi følelsen af at modtage en gave fra en fremmed er så vidunderlig...

2 kommentarer:

  1. Dejligt at du blev så glad for gaven :-) Tag du bare imod rosen, jeg synes den er berettiget. Det er en rigtig god ide Karina fik, pakkelegen. Både giver og modtager har stor fornøjelse af legen. Julehilsner fra Annette

    SvarSlet