søndag den 6. november 2011

Strikkepinde - hvilke er bedst??

Hvor findes der dog mange strikkepinde..
Og lige så mange holdninger til, hvad der er bedst...

Jeg kan godt lide at strikke på bambus, og jeg synes de der systemer med udskiftelige kabler er geniale..

Her er systemet fra Knit Pro:
Her er det systemet fra PONY:

Andre er helt forelskede i Addis turbopinde (sølvpindene).


Og så er der click systemet fra Addi:

Hvad kan du bedst lide at strikke på?

26 kommentarer:

 1. Jeg strikker på Knit-pro, både rundpinde og strømpepinde - og jeg elsker dem. De er så flotte, varme og bløde på en utrolig dejlig måde.

  SvarSlet
 2. Jeg elsker mine knit pro, dem får jeg ikke ondt i arme og fingre af.

  SvarSlet
 3. Je vælger helt sikker Knit-Pro, de er bare de bedste pinde som findde

  SvarSlet
 4. KnitPro er også mine favoritter! :) Inden jeg skiftede over til KnitPro, så strikkede jeg kun med bambus, men siden jeg fik mine første KnitPro, så kan jeg næsten ikke strikke med noget andet! Det er noget med KnitPro's overfladebehandling, som gør, at de er så dejlige at strikke med :)

  SvarSlet
 5. Jeg strikker med Knit Pro - men mere fordi jeg ikke kendte de andre muligheder, som du nævner. Jeg er superglad for mine Knit Pro - eneste slat i såret er farven. Jeg ville have elsket hvis selve pindene var smukt træfarvet og en klar wire. Det skurer nemlig ikke så meget i øjet!

  SvarSlet
 6. Jeg strikker på bambus og nogen gange på de helt almindelige gammeldags. Men det er kun fordi jeg ikke har de lækre.

  SvarSlet
 7. Jeg strikker også helst på Knit Pro :) Kender dog ikke Pony, skal jeg lige sige for retfærdighedens skyld.

  SvarSlet
 8. Jeg strikker kun på Knit Pro. Og jeg har sættene i både metal, træ og akryl. Og jeg strikker faktisk mest på dem i metal og akryl. Det er et super smart system og lækre glatte pinde og overgange og dejlig spidse. Så aldrig mere almindelige strikkepinde hos mig.
  Dorte

  SvarSlet
 9. Strikker kun på Knit Pro - Harmony

  SvarSlet
 10. Jeg er dybt afhængig af Addi og strikker helst ikke med andet. Der er ingen træles overgange fra pind til wire, de er dejlig glatte og spidse, og så har wiren ikke sit "eget liv" som så mange andre, men der dejlig blød og føjelig. Inden jeg fik kendskab til Addi pindene var min favorit rosentræspinde, men dem gider jeg slet ikke længere.

  SvarSlet
 11. Hejsa
  jeg Ælsker mine Knit Pro, men og de har et lille men, nogen af dem er ikke sat ordenligt sammen i overgangen fra pind til metalstykke. min garndame bytter dem med et smil, så det er ikke noget problem. udover at man jo så kommer en ekstra gang ind butikken. Et andet lille problem er, synes jeg at strikke med mørke farve på Knit Pro, godt kan være lidt træls. så ved mørke farver bruger jeg mine bambuspinde, kunne godt være blive lidt hookt på Pony.
  forsat god søndag
  mvh Mie

  SvarSlet
 12. Hej
  Jeg er glad for alle mine Addi turbo pinde, som jeg har mange af. Når jeg har brug for at købe nye pinde - hvis dem jeg har er forsvundt i strikkekurven køber jeg knitpro. Har ikke afprøvet de andre kliksystemer, men det var Knitpro jeg kunne få da jeg i sommer manglede en strikkepind.
  mvh
  Kristine

  SvarSlet
 13. Fik sættet med knitpro i sommers - og de er nu ganske uundværlige - har siden købt strømpepinde.
  De er dejligt spidse ;0)
  Elsker dem ♥♥

  SvarSlet
 14. Helt klart Addi , der er glatte , nemme at strikke med , garnet glider bare perfekt også er wiren ikke sin egen , men blød og føjelig :-_)

  SvarSlet
 15. Når jeg forbedreder mig til et strikkeprojekt: Knit Pro, hvis det bare er en pludselig indskydelse, er det de pinde som passer om det er de gamle fra min mormor eller Knit-pro er underordnet. Ind i mellem tænker jeg på om der er en forskel ? Jeg er ikke tilhænger af nogen fast tror jeg.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 16. Knit Pro har jeg aldrig set før ,de ser flotte ud,.. Når jeg strikker bruger jeg altid en rundpind, så får jeg ikke så ondt i nakke og arme ...mærkeligt egentligt ;O)

  SvarSlet
 17. Jeg er rigtig glad for min Knit Pro metal-pinde - kender ikke de andre, du nævner. Har dog også haft lidt problemer med ujævn overgang mellem wire og pind og et dårligt gevind, og eftersom de er købt på postordre, og butikken ikke svarede, har det været lidt irriterende.

  SvarSlet
 18. Addi Turbopinde - intet er bedre.

  SvarSlet
 19. Også kun Addi til mig, både Turbo og Lace...gider nemlig ikke strikkepinde i 117 dele, som skal samles/skilles ad. Mvh Helle

  SvarSlet
 20. Bruger primært mine ældgamle Rhodos-Cristal fra 1970'erne. Hver størrelse sin farve og så lidt KnitPro, men kun til lyse farver.
  Susanne K

  SvarSlet
 21. Indtil sidste vinter strikkede jeg på bambus, nu strikker jeg på Knit Pro. De er rigtig gode at strikke med.

  SvarSlet
 22. Jeg ELSKER mine knit pro pinde, men jeg har på den anden side ikke prøvet addis pinde... Så jeg ved ikke hvad forskellen på de to er

  Mvh Ása / sunadottir.blogspot.com

  SvarSlet
 23. ikke mere knit pro..... dårleig over gang mellem wiren og pind....pinden gå fra metalstykket....
  pinden kan knække ...... Har lige købt nogle japansk pind i lille størrelse

  Mvh en glad strikker

  SvarSlet