Om mig

Hej - og velkommen her :o).

Ja, hvem er jeg...
Jeg hedder Mette og bor i Aars sammen med min mand og vores 2 dejlige børn. Vi har en hund: canadisk retriever, som min mand kalder et kryds mellem en gul labrador og en golden retriever. Vi har katte - på kontrakt: de skal fange mus :o). Antallet varierer, lige nu har vi 3.
Jeg er uddannet pædagog, men har siden 2007 været selvstændig i mit firma Bettekun.
Bettekun betyder 'en lille smule' på himmerlandsk.
Bettekun startede som en systue, hvor jeg primært syr tøj til børn, men også lidt til voksne. I 2011 blev Bettekun udvidet til også at være en garnbutik og systuen forlod lokalet til fordel for garnet. Jeg har efterhånden lidt mere end 'en lille smule' garn, men jeg synes stadig navnet passer rigtig godt på min hyggelige lille butik.

Jeg har altid elsket det kreative og brugt mange timer på det! Som barn elskede jeg at lave påskeæg og små bamser i filt, jeg klippede mobiler i karton, syede tøj til mine Barbie dukker.
Jeg er fra naturens side udstyret med længere ben, end bukserne i butikkerne kan hamle op med. Derfor lærte min mor mig at sy, så jeg kunne sy mine egne bukser. Men jeg syede ikke kun bukser. Det blev hurtigt til bluser, kjoler, nederdele, jakker - ja, det hele.

Nu nyder jeg at sidde med mit hækle- eller strikketøj.
Det er utroligt afstressende og giver en dejlig produktiv følelse.
Samtidig får man jo mulighed for at lege med farver, mønstre og snit - som når man syr.
Det er lige præcis den frihed ved selv at producere, som jeg elsker!